Saturday, 3 November 2012

14
comment(s)

welcome november

hai korang :)
say welcome to november.. :)
pejam celik pejam celik dah masuk bulan november...
lagi 2bulan nak menjelang tahun 2013... aishh..
cepat tul masa berlalu kan...



ada 3 tarikh penting bulan november ni...
## 7 NOVEMBER - b'day akak aku
## 16 NOVEMBER - bday abang aku
### 17 NOVEMBER -- mau balik kampung !!!!!!! yeeeehhaaaa....

januari --> februari --> mac --> april --> mei --> jun --> julai --> ogos --> september --> oktober
ape aku buat selama 10 bulan tahun ni weh???? toink toink toinkk!!
 okay, kau buang masa dah 10 bulan asma oiii...
bile agaknye aku nak pandai gunakan masa dengan betul...tak efficient langsung hidup aku selama 10 bulan... aduyaiii runsing denn...
macam ni nak kahwin????? puihhhh...! karang suami ke mana, anak ke mana,.. terkontang-kanting... kihkihkih... mungkin aku dah jadi calon reject disebabkan entry ni.. hahahahha...

sekarang dah november...
kesedaran perlu dipertingkatkan... ceewaaahhh !! ape yang aku sedar 1 je.... umur akan naik satu anak tangga,.... haayyyaaaaaaaaa..... tulunnnnnnn laaa.... **kalau la boleh kembali zaman kanak2...... hehe

tuk reader aku, korang punye azam tahun ni dah tercapai belum??? haaa, kalau belum tu, jangan duk sibuk azam baru tahun depan la yerr... anjak je azam lame... kuikuikui...

okay, chau dulu la yer...
selamat skodeng, selamat singgah, selamat membaca, selamat mengomen dan selamat segala-galanya...
muahhh!!! 

sharing is caring

14 comments:

  1. azam saya dah tercapai...hehe.. tahun dpn nak azam baru plk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaahhh!!
      alhamdulillah.... tahniah dear... :)
      gud luck 4 yr next wish(es) :D

      Delete
  2. azam sy dah hampir 100% tercapai. tinggal menanti keputusan exam sem 3. wish me luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah....
      eh awk, kita pon sem 3 skrg.. hehe.. ngah tggu result jugak :)
      gud luck ya dear.. <3 <3

      Delete
  3. Replies
    1. wah! cantek tarikh..
      dah tak lame tuh...
      nanti law buat bday party, jangan lupe ajak kite :D

      Delete
  4. wana rasa taon nie xde azam kot..??? haha ~ blur kejap.. ade ke ekh?? sb klu ade azam.. asyik xwat tol2 jer.. i'm thinking better ape wana nak.. baru wana buat time tu gak dgn sungguh2.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai wana...

      okay la tu..
      saya sokong awak !! sy pon b'pndapat camtu... :)
      alau ada azam, tp tak berusaha, baik tak pyh kan ?? hehehe...

      btw, tenx awana.. ;D

      Delete
  5. wah. bfday sya sma dgn akak awak la .
    smpaikan salam bfday dgn dia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. lorhh.. yeke??
      epy belated bday dear :)
      may God bless you :D aminn...
      nnti saya smpaikan kat akak saya keyh..

      Delete
  6. betull...cepat kan masa berlalu...
    minggu depan pulak da masuk tahun baru 1434hjrh..
    ^_^ Alhmdulillh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...
      pejam celik pejam celik, kejap je masa berlalu...

      Delete