Monday, 19 November 2012

10
comment(s)

1ST MEGA-GIVEAWAY BY GIRL ON THE SLOPE


hai awak2.... aku nak ajak korang berAktiviti nih.. ( bodohnye ayat aku ni ).. errr ape kate korang join GA kat atas ni... ala, bukan susah pon, mudah je.. semudah ABC.. hehehee.. try la join GA ni.. mane la tahu kot2 tuah korang menang.. InsyaAllah... korang nak tahu camne kan?? ha, korang klik je la kat gamba atas tuh.. aku dah letak link dah.. pandai2 la korang memahami syarat dan terma GA tuh... ( ayat cliche ) ala, tak ambil masa lame pon, 5minit je dah boleh post entry kan3?? okay la, aku nak tag jugak kat blogger yang selalu skodeng aku punye blog ni... hope korang pon join jugak ye GA nie.. ape tu orang cakap, sharing is caring kan... :) 

aku nak tag kat ::

 **dah alang2 korang baca entry aku kan, meh la follow aku sekali ( promote sket )... 

sharing is caring

10 comments:

  1. salam dear. thanks sbb join taw. u r awesome :)

    btw, jom bw rakan2 peserta. boleh tambah kenalan :)
    http://belognanabyte.blogspot.com/p/senarai-nama-peserta-1st-mega-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. nak join jugaklah. btw, nnt sha nak buat GA taw. nnt jengukla eh, tak confirm msa lagi. hihi. tq tag! :D

    ReplyDelete
  3. bw dari segmen yg sama :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/1st-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

    ReplyDelete
  4. thanks tag!insyaAllah nisa join okeyh.. =)

    ReplyDelete
  5. dari GA yang sama.. dah follow sini ..
    jom datang blog saya ..

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/1st-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

    ReplyDelete
  6. singgah dan follow.

    http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/1st-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

    ReplyDelete
  7. jom join GA yang gempak ni!
    Hadiah dia memang dasyat! >,<

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/giveaway-gempak-cuti-sekolah.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/mega-giveaway-by-miss-as.html

    ReplyDelete