Monday, 3 December 2012

4
comment(s)

I'M BACK


hai readers...
apa khabar? semoga sihat walafiat hendaknya.... amin...
2minggu aku menghilangkan diri and bercuti dari skodeng blog2 ohsem korang..hehe
semalam 2Dec tepat pukul 7.30 pagi aku dah terpacak kt UiTM Puncak Alam untuk pendaftaran semester baru...
then lepas daftar terus aku dapat kolej..
aku ingat boleh la aku nak update blog semalam, tapi hampehh...
aku terpaksa berhempas pulas  kemas bilik,cuci toilet and bilik mandi... aku tak tahu la, rumah yang aku duduk ni penghuni lelaki or perempuan... aisshh...
tak lalu aku nak mandi mase first time masuk tuh,,,
macam rumah hantu pon ada... seram aku tengok.. tak nampak rupa toilet langsung... ayoo...
lepas marghrib, aku berdua ngan member aku memulakan kerja2 kumbahan and jadi makcik cleaner tak bergaji.. uhuhuhu...
lepas sejam, baru la nampak rupe bilik mandi ngan toilet.... fuuhhhh....hajat nak bukak blog terbantut dan terpaksa dilupakan... letih sangat pindah barang2 masuk kat kolej baru..
alhamdulillah semua dah selesai...

pejam celik pejam celik dah masuk semester baru...
aduhai...
cepat kan waktu berjalan... kalau boleh undur masa, nak je aku kembali zaman kanak2 aku dulu... riang gembira tanpa memikirkan masa depan,malah tak tahu masa depan tu apa... kuikuikui  teruk betul aku ni... 
haaa sekarang, bila dah sedar diri ni dah besar, baru la duk runsing fikir masa depan... itu ini begitu dan begini.. harap2 semuanya berjalan lancar... InsyaAllah.. :)

first kuliah aku akan start petang ni...
alamak!! aku paling lemah kalau bab2 pakai kad matrik...
aku bukan pakai pon, just nasib aku je baik tak pernah kena saman ngan pak guard...
tapi memandangkan hari ni first kuliah aku.. dengan semangat yang berkobar-kobar, aku akan melangkah ke dewan awal bersama kawan2 aku...dan takkan dilupakan kad matrik.. ( untuk hari ni jer ) kihkihkih ~~bapak skema ayat aku...



okay la...
aku nak chow dulu...
nanti aku nak update bout GiveAway...
hope korang boleh join jugak keyh... :)
terima kasih atas masa yang korang luangkan tuk entry ni..


sharing is caring

4 comments:

  1. Ni dah balik kampus lah ni ye? Hehe. Selamat kembali belajar ye! Cuti lama-lama macam cik F ni pun tak bagus gak, gelap otak. Hehehehehe.

    Thanks follow. Cik F dah follow dah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... 2minggu je dapat cuti... duk kg lame2 la best.. hehehe...
      mood memberontak lagi ni.. hihihi

      okay... tenx cik F... :)

      Delete
  2. Replies
    1. hehe... semangat membara.. cewahhh ! :)

      Delete