Sunday, 24 March 2013

45
comment(s)

DEAR READERS :: WISH ME LUCK FOR FINAL

hye awoooook... :)
sihat ke? semoga anda anda dan anda semua sihat dan ceria selalu.. amin...

okay.. back to the topic...
mungkin jari jemari aku akan bercuti dari menaip dan mata aku juga akan MC dari skodeng blog ohsem korang..
kenapa??
sebabnya.......aku perlu tumpukan perhatian untuk final pada 2 APRIL - 9 APRIL..
dan jadualnya pula memang terbaik wa cakap lu....
nak hammbekkk ko.. ::

2 APRIL 2013..  NUR 251 (REPRODUCTIVE AND SEXUAL HEALTH NURSING)
2.15PM - 5.15PM  (3 HOURS)

3 APRIL 2013.. NUR 252 (PAEDIATRIC NURSING)
2.15PM - 4.15PM (2 HOURS)

4 APRIL 2013.. NUR 253 (COMMUNITY NURSING)
9AM - 11AM (2 HOURS)

5 ARPIL 2013.. NUR 250 (MENTAL HEALTH AND GERONTOLOGY NURSING)
8.30AM - 11.30AM (3 HOURS)

9 APRIL 2013.. NUR 254 (COMMUNICABLE DISEASES, ONCOLOGY AND SPECIAL SENSES NURSING)
9AM - 12PM (3 HOURS)

dan yang lagi best aku ada OSCE (Objective Structured Clinical Examination)
 pada 11 APRIL 2013..
apa tu OSCE? ha.. korang boleh tengok SINI dan SINI.. SINI pon boleh juga..
pendek kata, kitorang akan dikuarantinkan hampir 1 hari sehelai sepinggang tanpa apa2.. itu kalau UiTM la,. tempat lain aku tak sure la kene kuarantin ke tidak.. mungkin sama je...
dan yang pasti OSCE lagi cuak dari FINAL.. sebab OSCE ni kita kene buat procedur tu sorang diri depan pengawas yang jaga dan berdepan dengan pesakit (model).. markah akan diberi on the spot.. kalau FAILED, nasib hang laa...

lepas je OSCE selesai, masih belum lagi dapat menikmati kehidupan..
hanya menikmati tekanan tahap tak berapa nak gaban sangat..
sebab,.. mase pelajar lain cuti semester, kami student nursing tak dapat cuti...
masa tu la, kami sambung praktikal ke hospital selama 5 minggu..

sebenarnya kalau pandai menggunakan masa, takde la teruk sangat nak bernafas..
aku je yang tak pandai nak bahagikan masa.. haha.. nasib baik ler kawe sedor diri...
banyak benda aku nak kena tumpukan untuk final...

to readers ::
doakan yang terbaik untuk final aku tau...
nanti datang la jenguk blog aku walaupon aku MC panjang.. hihihi..
bukan ape, tak nak biarkan sampai bersawang.. tolong la lapkan sawang2 yang ada tu yer..
kalau ada masa, aku akan curi2 skodeng blog korang... taw!
jangan lupe tinggalkan jejak korang...
jerit kat shoutbox tu..lagi bagus kalau komen je kat entry.. 
okay?

terima kasih banyak2 sebab sudi luangkan sedikit masa tuk baca entry ni..
awookkk ohsem :)

doakan kami


sharing is caring

45 comments:

  1. gud luck akak..adik doakan akak dapat wt yg terbaik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.. semoga Dia permudahkan segalanya..
      amin,..
      tenQ dik :)

      Delete
  2. Good luck...smoga jadik nurse yg berjaya. :)

    ReplyDelete
  3. Good luck diks.. semoga berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi..Jangan dilupakan jasa orang tua yang telah berjaya membesarkan adik sehingga berada di tempat sekarang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenQ kak,...
      insyaAllah... sy tak akan pernah lupakan mereka..
      :)

      Delete
  4. wah...susah jugak eh. semoga berjaya.

    *boleh kenal yang no.1 dari sebelah kanan tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenQ..
      err yang tu kena tnya tuan punya badan..:D

      Delete
  5. hai, miss asmaiza daud, gud luck nurse cantik .... ihiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye munamuni...
      tenQ...doakan semoga dipermudahkan segalanya... amin...
      awak pon cantek :)

      Delete
  6. gud luck dear :)wak molek deh..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih awok... :)
      insyaAllah...
      hehe

      Delete
  7. anis singgah sini :)

    terima kasih singgah blog anis :D anis doakan supaya sis berjaya dalam final exam ini :) good luck yeaa sis. semoga berjaya!

    http://dunianuranisamar.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2...
      tenQ anis...
      insyaAllah.... doakan yang terbaik.. :)

      tenq follow...
      dah follow anis balik taw :D

      Delete
    2. welcome :D

      thanks jugak sebab follow anis :D

      Delete
  8. gud luck asmaiza..semoga semua berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  9. all the best!!
    gud luck...
    btw, done follow ^__^
    http://iema90.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenQ iema...

      okay..
      terbang ke blog awak dan follow balik..

      ^__________^

      Delete
  10. Bittaufiq Wannajah. Good luck n all da best!

    ReplyDelete
  11. wowww macam best jer..hehe sya tak de laa mnt nursing2 ni bgai,takut..dah la sya ni gans..pskt tgk,trs lari..haha..wat dip yer dear?? wish u luck ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah.. buat dip je :)
      best jugak la... yg tak bestnye banyak menghafal.. aargghhh! tak sukeeee
      tapi nak buat camne kan, takde yang senang dalam hidup ni kan...
      telan je la...
      insyaAllah senang kemudian hari..

      Delete
  12. salam...mcm penah tengok je akak kat palam nie,,,..hehe..sye baru 5 hari dftar kt cni,dip nursing...kak,boleh mntak tolong?susah x dip nursing nie??...sye boyz,pendiam ckit orgnya...hik3..rasa cam gundah ckit...y mana lg pyah,nuursing ke dip medical imgg?..tolong....kat fb = syaiful nizam azimi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. ha ah.. akak la tu kot dik..nampak kat mana?
      bestnye.. :D
      ala.... pendiam tu tak menghalang pon nak belajar.. nanti belajar2 la bergaul dengan kawan2 baru kat sini ye... :)
      pasal susah tu, tipu la kalau akak cakap senang.. susah.. kalau orang yang suka menghafal, okay la sebab banyak yang menghafal...
      tapi jangan jadikan susah tu penghalang, usaha yang penting..
      takde apa yang mustahil kat dunia ni.. ingat tu..
      jangan fikir pasal susah tu...
      pasal medical imaging, akak tak berapa sure.. tapi ramai cakap yang tu lagi susah la..
      tu je akak boleh tlg jawab.. hehe
      GUD LUCK :)

      Delete
    2. ouh...tima kasih kak er...gud luck untuk akak...sya akan ingat pesanan akak...hehe ;)

      Delete
    3. Okay...
      same2..
      tenQ dik.. Gud Luck tuk adik jugak.. :)
      akak dah perasan adik time seminar semalam..

      Delete